M O K A A B

پارتیشن شیشه‌ ای

پارتیشن شیشه ای (قیمت و اجرای انواع پارتیشن شیشه ای)

پارتیشن شیشه ای  متناسب با فضای اداری

پارتیشن شیشه‌ ای به سازه‌ای حاوی دیوارهای متحرکی گفته می‌شود که جنس آنها از شیشه و قاب آن از جنس چوب، آلومینیوم یا مواد دیگر است. این نوع پارتیشن، بیشتر برای فضاهای اداری مناسب است که تبادل نور در آنجا از اهمیت زیادی برخوردار می‌باشد. از آنجایی که شیشه‌های ساده، قدرت انتقال نور را دارند؛ ساخت پارتیشن با این متریال، فضا را تاریک نمی‌کند و اجازه می‌دهد نور در تمام بخش‌های جدا شده از هم منتشر شود. معمولا در دفاتر کاری که تعداد پنجره‌ هایشان محدود است و قرار نیست با پارتیشن‌بندی، جلو عبور نور و ورود آن به بخش‌ های بدون پنجره ساختمان گرفته شود؛ از این نوع پارتیشن‌ ها استفاده می‌شود.

انواع پارتیشن شیشه ای

برای بهینه‌سازی فضای دفتر کار با پارتیشن اداری شیشه‌ای نیاز به شناخت انواع این ابزارها دارید. در ادامه انواع دیواره‌های شیشه‌ای را معرفی می‌کنیم و در موردشان توضیح می‌دهیم:

  • پارتیشن شیشه ای فریم لس

این دیواره‌ها بدون‌فریم هستند و باعث ایجاد زاویه دید بیشتر در محیط اداره می‌شوند. امکان استفاده از این دیواره‌ها در فضاهای بزرگ و کوچک وجود دارد.

  • پارتیشن شیشه ای فریم دار

این دیواره‌ها قیمت کمی دارند و با فریم استیل، آلومینیومی یا ام‌دی‌اف تولید می‌شوند.

  • پارتیشن شیشه ای ثابت

این پارتیشن‌ها قابلیت جا‌به‌جایی ندارند و به‌صورت ثابت در یک مکان نصب می‌شوند.

  • پارتیشن شیشه ای متحرک

شما می‌توانید این دیواره‌ها را هر زمان که خواستید جا‌به‌جا کنید و فضاهای مختلفی را در محیط اداره‌تان به‌وجود بیاورید.

  • پارتیشن شیشه ای مدولار

پارتیشن‌های مدولار انواع مختلفی بر اساس طرح، رنگ و ابعاد دارند و قابل‌حمل نیز هستند.

  • پارتیشن شیشه ای تک جداره

جنس این دیوارها لمینت یا سکوریت است و از جمله ویژگی‌های مثبت آنها می‌توان به شعاع دید بالا اشاره کرد.

  • پارتیشن شیشه ای دوجداره

این دیواره‌ها عایق صوتی خوبی هستند و از آنها می‌توانید برای فضاهای کوچک به‌منظور ایجاد حریم‌شخصی استفاده کنید.

  • دیواره شیشه ای هوشمند

به‌واسطه کنترل از راه دور امکان تغییر در طرح و مدل شیشه‌های دیواره‌های هوشمند وجود دارد. در واقع به‌کمک ریموت‌کنترل می‌توانید شیشه‌های این پارتیشن‌ها را به‌حالت شفاف یا مات تغییر دهید.

  • پارتیشن شیشه ای آکوستیک

پاریتشن‌های اداری آکوستیک عایق صوتی بسیار قدرتمندی هستند و برای محیط‌هایی با سر‌و‌صدای زیاد به‌کار می‌آیند.

تفاوت های پارتیشن شیشه ای دو جداره و تک جداره

  1. اگر قصد دارید بر روی پارتیشن شیشه ای، پرده کرکره ای نصب کنید  تا نور و دید را کنترل کنید بهتر است از پارتیشن شیشه ای دوجداره استفاده کنید.
  2. از لحاظ قیمتی، پارتیشن دو جداره گران تر از پارتیشن تک جداره است و حدودا قیمت آن دو برابر است.
  3. اگر بر روی صدا حساس هستید و به دنبال پارتیشن شیشه ای عایق صدا می باشید، پارتیشن شیشه ای دو جداره بهترین گزینه می باشد.
  4. پارتیشن شیشه ای فریم لس و یا تک جداره فقط در قسمت هایی که پارتیشن به کف و سقف متصل می شود دارای فرم است.

پارتیشن‌ های شیشه‌ ای بدون فریم

Glass partitions with out frames

پارتیشن شیشه ای بدون فریم جایگزینی مدرن برای ساختار دیوار معمولی است. در فضاهای کوچک، دیوار شیشه ای برای ایجاد حداکثر بازشو در منطقه محدود ضروری است. ترکیب با درب های شیشه ای کشویی یا معمولی یا درب‌های ام دی اف به شما امکان انتخاب می دهد. از سقف‌ها یا مسیرهای کشویی نصب‌شده روی دیوار تا ریل‌های سنگین‌تر درب که ایمنی بیشتری را ارائه می‌کنند. علاوه بر این، یکی از مزیت های اصلی محدوده قیمت است. این راه حل مقرون به صرفه در بودجه کسب و کارهای کوچک، شرکت های بزرگتر و صاحبان آپارتمان های کوچک خواهد بود. پارتیشن بندی شیشه ای لوکس به نظر می رسد، اما در کمال تعجب هزینه زیادی ندارد.

پارتیشن‌ شیشه ای با فریم

Glass partitions with frames

این نوع پارتیشن‌ها از شیشه‌های ۱۰ میلیمتری سکوریت ساخته شده که بینشان نوار پلی‌کربنات قرار می‌گیرد. دورتا دور فریم این پارتیشن ها برای بحث عایق بندی از واشر استفاده شده که باعث عایق شدن پارتیشن در برابر صدا و ایجاد فضایی برای انبساط و انقباظ شیشه ها می‌شود. جنس فریم این پارتیشن ها می‌تواند از آلمینیوم باشد. فریم این پارتیشن‌ها با توجه به ابعاد محل مورد نظر ساخته و در مکان مورد نظر نصب می‌شوند.

پارتیشن اداری دو جداره
MDF و شیشه

این مدل پارتیشن اداری، ترکیبی از ام دی اف و شیشه بوده و از نظر اقتصادی مقرون به صرفه تر است همچنین برای بخش هایی که لزومی ندارد حتما فضا به طور کامل بسته باشد معمولا از پارتیشن تک جداره استفاده می شود. از انواع دیگر پارتیشن های اداری می توان به پارتیشن چوبی و پارتیشن آلومینیومی نیز اشاره کرد که در صورت تمایل می توانید از این محصولات دیدن کنید.

پارتیشن اداری دو جداره تمام
شیشه قالب MDF (ام دی اف)

این نوع پارتیشن اداری قابلیت نصب در ارتفاعات متفاوت را دارند و به در خواست مشتری ارتفاعات کم و زیاد می گردد. کاملا از جنس mdf بوده و mdf استفاده شده در این نوع پارتیشن ها ۱۶ میلی متر بوده همچنین یکی از محبوب ترین پارتیشن های اداری محسوب می گردد که امروزه بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع پارتشین نوعی عایق در برابر صدا نیز می‌باشد.

مزایای استفاده از پارتیشن‌های شیشه‌ای در ادارات

ایجاد عایق صوتی مناسب

بر‌خلاف تصور بسیاری از مردم، با استفاده از پارتیشن شیشه‌ای در محیط اداره هیچ سر‌و‌صدایی به‌وجود نمی‌آید، بلکه جلوی سر‌و‌صدای اضافه نیز گرفته می‌شود. پارتیشن‌های شیشه‌ ای اغلب به‌صورت دو‌جداره و آکوستیک هستند، به‌همین‌منظور به‌عنوان عایق صوتی از ایجاد آلودگی صوتی جلوگیری می‌کنند.

افزایش بهره وری کارمندان

با استفاده از پارتیشن‌های اداری شیشه‌ای بهره‌وری کارمندان افزایش پیدا می‌کند، چون مدیریت در تمام ساعات به‌نحوه کار پرسنل نظارت دارد و نکته‌های لازم را به آنها گوشزد می‌کند. پرسنل نیز با استفاده از پارتیشن‌های شیشه‌ای بایکدیگر تعامل دارند، به‌همین‌دلیل به‌واسطه کار گروهی بهتر می‌توانند به اهداف کاری‌شان جامه‌عمل بپوشانند.

افزایش شعاع دید کارکنان

ساخت و ساز نباید استرس زا و پرهزینه باشد. اکثر دیوارهای جداکننده را می توان در عرض یک الی دو روز نصب کرد که در مقایسه با ساخت دیوار‌های معمولی بسیار معقول تر است. علاوه بر این، هزینه شیشه نسبت به زیبایی ای که ایجاد می‌کند نسبت به دیوار معمولی بسیار مقرون بصرفه‌تر است.

نگهداری آسان

پارتیشن‌های شیشه‌ای مثل دیوارهای بتنی نیازی به بازسازی، رنگ‌آمیزی یا ترمیم ندارند؛ این پارتیشن‌ها با دوام و ماندگاری بالا، تا مدت‌ها بدون نیاز به هیچ مراقبتی قابل استفاده هستند.

دوام و ماندگاری بالا

شاید فکر کنید استفاده از متریال شیشه به‌عنوان پارتیشن در فضای اداره خطرناک است و احتمال شکستگی آنها وجود دارد؛ اما با استفاده از شیشه‌های دوجداره و پروفیل‌های آلومینیومی در این پارتیشن‌ها نیازی به هیچ نگرانی نیست.

سرعت بالا در نصب و پیاده سازی

تکنسین‌ها به سرعت می‌توانند پارتیشن‌های شیشه‌ای را نصب و در محیط پیاده‌سازی کنند. در واقع برای نصب این ابزار نیاز به هیچ ملات و مصالحی نیست و تمام فرآیند نصب به‌صورت مکانیکی انجام می‌شود.

نظافت راحت

نظافت و تمیزکاری پارتیشن‌های شیشه‌ای نسبت به سایر پارتیشن‌ها و دیوارها راحتتر است. شما به‌راحتی با استفاده از مواد شوینده و بهداشتی مخصوص می‌توانید آلودگی سطح شیشه‌های این پارتیشن‌ها را از بین ببرید.