پارتیشن‌های شیشه‌‎ای در دسته بندی خود از تنوع بسیار بالایی برخوردار است. پارتیشن شیشه‌ای فریم لس، پارتیشن شیشه‌ای تک جداره، پارتیشن شیشه‌ای دوجداره. شما از هر یک از این نوع پارتیشن‌ها می‌توانید پارتیشن شیشه‌ای هوشمند انتخاب کنید. در ادامه با این نوع پارتیشن اداری بیشتر آشنا شوید.

در گذشته پارتیشن‌های شیشه‌‎ای به کمک پرده‌های کرکره‌ای محدودیت دید ایجاد می‌کردند. این پارتیشن‌ها نیاز به نظافت بیشتری داشتند، کرکره‌های آن باید مرتبا تمیز می‌شدند. علاوه بر این شیشه پارتیشن هم در مدت زمان کوتاهی نیاز به نظافت داشت. اما پارتیشن‌های هوشمند امروزی به دلیل فقدان کرکره، زحمت کمتری برای نظافت دارند. برای اجرای پارتیشن‌های شیشه‌ای شاید لازم باشد مبلمان اداری جدید خریداری کنید. رنگ این مبلمان را می‌توانید با رنگ پارتیشن شیشه‌ای هماهنگ کنید تا ترکیب زیبایی در دکوراسیون خود ایجاد کنید.

این شیشه برای اتاق مدیریت کاربرد مناسبی دارد. چرا که در هنگام برگزاری جلسات می‌توان آن را به شکل مات تنظیم کرد و بعد از جلسات آن را به شکل شفاف درآورد. با شفاف کردن پارتیشن می‌توانید عبور و مرور کارکنان را کنترل کنید، همچنین با مات کردن شیشه می‌توانید از عبور نور به داخل جلوگیری کنید. برای استفاده از این نوع پارتیشن در اتاق کنفرانس دچار چالش نخواهید شد، چرا که به راحتی از شیشه آن به عنوان ویدیو پروژکتور می‌توانید استفاده کنید. البته این پارتیشن‌ها را می‌توانید در ابعاد مختلف و مورد نیاز خود سفارش دهید و محدودیتی برای این کار نیست.

پارتیشن هوشمند چیست؟

پارتیشن هوشمند یک نوع پارتیشن شیشه‌ای وزیر مجموعه ای از پارتیشن اداری است که از فناوری‌های پیشرفته برای جلوگیری از ورود نور و عایق‌بندی فضای جدا شده استفاده می‌کند. خواص انتقال نور شیشه‌ای که در ساخت این نوع پارتیشن‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ می‌تواند تحت تاثیر نور، گرما یا الکتریسیته فعال شود. طراحی این نوع پارتیشن‌ها به صورتی است که دیوار شیشه‌ای آن بعد از قرار گرفتن در معرض نور، گرما یا الکتریسیته، از حالت شفاف خارج شده و به اصطلاح نبین یا مات می‌شود. این تغییر باعث می‌شود همه یا برخی از طول موج‌های نور نتوانند وارد شوند و فضای جدا شده دیگر قابل روئیت نباشد.

شیشه هوشمند چیست؟

شیشه‌های هوشمند نوعی شیشه پویا هستند که بسته به شرایط محیطی، می‌توانند شفاف و یا کدر شوند. فناوری تولید این محصول امکان کنترل اشکال مختلف نور از جمله نور مرئی، UV و IR را فراهم می‌کند. به طور کلی فناوری مورد استفاده در تولید این محصول، به هر ماده شفافی اعم از شیشه یا پلی کربنات اجازه می‌دهد تا در صورت نیاز، از حالت شفاف به حالت نیمه شفاف یا کاملا مات تبدیل شود. از شیشه‌هایی که با استفاده از این تکنولوژی ساخته می‌شوند می‌توان برای تولید پنجره، پارتیشن و حتی در بخش‌های مختلف ساختمان به عنوان قسمتی از طراحی دکوراسیون داخلی استفاده کرد.
در حال حاضر دو نوع شیشه هوشمند به نام‌های شیشه فعال و غیرفعال (منفعل) در بازار وجود دارد. شیشه‌هایی که برای تغییرپذیری خود نیاز به بار الکتریکی دارد را شیشه‌های فعال و مدل‌هایی که نیاز به بار الکتریکی ندارند را منفعل می‌نامند. اصطلاح شیشه هوشمند عمدتا به فناور فعالی اطلاق می‌شود که در آن پوشش‌های شیشه‌ای، با یک بار الکتریکی فعال شده و ظاهر و عملکرد شیشه را تغییر می‌دهند.

 

مزایا و معایب پارتیشن هوشمند

از جمله مهم‌ترین مزایای این مدل از پارتیشن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ایجاد یک فضای خصوصی و در عین حال زیبا
  • عایق‌بندی فضای جدا شده در برابر تبادل صدا
  • امکان تبادل نور بین بخش‌های مختلف ساختمان در صورت فعال نشدن قابلیت تغییر شیشه
  • در نقطه مقابل، از موارد زیر به عنوان مزایای این مدل از پارتیشن‌ها یاد می‌کنند:
  • دوام کمتر نسبت به پارتیشن‌های تمام چوب یا آلومینیومی
  • عدم هماهنگی کامل با فضاهای کلاسیک
  • مقاومت کمتر در برابر ضربه

ویژگی پارتیشن هوشمند

برخی از ویژگی‌های این نوع پارتیشن با انواع دیگر آن از جنس شیشه‌ای شبیه به هم است. برای مثال تمامی پارتیشن‌های شیشه‌ای امکان دید را برای هر دو طرف امکان پذیر می‌کنند. با پارتیشن‌های شیشه‌ای می‌توانید فضای شیک و مدرنی برای دفتر کاری خود ایجاد کنید. هر کدام از آنها در ابعاد مختلف و رنگ‌های مختلفی تولید می‌شوند. برای این که این نوع پارتیشن بتوانند عایق سر و صدا هم باشند لازم است به خوبی فضای مورد نظر را پوشش دهند. برای مثال قبل از سفارش ابعاد مورد نیاز را اندازه گیری کنید و سپس سفارش دهید.

پارتیشن‌های هوشمند از جنس شیشه هم مانند انواع دیگر آن به سادگی نصب می‌شوند. شما به کمک این پارتیشن‌ها می‌توانید فضا را به صورت بهینه جداسازی کنید. تنوع رنگ و مدل آن باعث جذابیت این مدل شده است که به راحتی می‌تواند قابل سفارش برای فضاهای مختلفی باشد و با دیگر وسایل دکوراسیون اداری شما هماهنگ شود.

کاربرد پارتیشن هوشمند

کاربرد شیشه‌های هوشمند بسیار متعدد و متنوع است؛ اما از موارد زیر به عنوان مهم‌ترین کاربردهای این محصول یاد می‌شود:

  • تولید پنجره‌های مخصوص با قابلیت حفظ حریم خصوصی برای ساختمان‌های مسکونی و اداری
  • ساخت پارتیشن یا سازه‌های تقسیم‌کننده اتاق
  • طراحی سازه‌های کنترل‌کننده نور خورشیدی یا پانل‌های امنیتی
  • تولید پرده‌های الکترونیکی
  • استفاده در نورگیر ساختمان
  • اجرای سقف گلخانه
  • ساخت ویترین
  • تولید تابلوهای تبلیغاتی
  • و به طور کلی هر کجایی که برای ساخت بخشی از آن از شیشه استفاده شده باشد

آشنایی پارتیشن هوشمند

پارتیشن‌های هوشمند که با نام دیگر اسمارت گلس هم شناخته می‌شوند، تحولی عظیم در دنیای دکوراسیون ایجاد کرده‌اند. یکی از مهم‌ترین ویژگی پارتیشن‌های شیشه‌ای، آنتی یووی بودن آن است. آن‌ها فیلتر خوبی در برابر اشعه‌های خورشیدی هستند و این اشعه‌ها را از خود عبور نمی‌دهند. شما به کمک یک ریموت کنترل می‌توانید مات یا شفاف بودن پارتیشن را کنترل کنید. همچنین می‌توانید مشخص کنید که کدام یک از پارتیشن‌های شیشه‌ای عملکرد مشابهی با هم داشته باشند. برای مثال پارتیشن‌های قسمت شرقی را با هم تنظیم کنید و پارتیشن‌های غربی را هم با هم هماهنگ کنید. البته کاربرد این شیشه‌های هوشمند بیشتر از این صحبت‌هاست. شما می‌توانید از آن برای حمام، اتاق‌های کنفرانس، لابی و… استفاده کنید. در واقع این پارتیشن برای هر قسمتی که گاهی لازم است فضای اطراف آن دید کامل داشته باشد. گاهی این دید در محدودیت وارد شود. با کمترین زمان ممکن و یک کلید ساده می‌توانید اتاق کنفرانس خود را از معرض دید پنهان کنید و یا به حالت قبل بازگردانید.