صندلی اداری
صندلی اداری چیست؟
صندلی اداری در دسته بندی مبلمان اداری قرار میگیرد و یکی از پرکاربردترین لوازم محسوب میشود. در دسته بندی مبلمان اداری و کاربرد آن در سازمانها، صندلی اداری پرکابردترین وسیله مطرح میگردد.
نحوه عملکرد و فعالیت پشت میزی در فضاهای اداری در طراحی دکوراسیون اداری و چیدمان مبلمان اداری، طراحان و مدیران را برای خرید صندلی اداری استاندارد پیشقدم میکند. در همین راستا نمونه ای از تجهیزات پرکاربرد در جهت ایجاد رفاه عمومی برای تمامی کاربرانی که در طول روز به محیطهای اداری مراجعه میکنند، در مدلهایی متنوع در اختیار خریداران قرار میگیرند.
بدون شک سپری کردن ساعاتی طولانی مدت در پشت میز و نشستن بر روی صندلی برای هیچکس مطلوب نیست. به خصوص که اگر صندلی انتخابی از مشخصات و استانداردهای مناسب برخوردار نباشد. تحت این شرایط نه تنها بر روی سلامت جسمانی کاربران تاثیر منفی میگذارد، بلکه با ایجاد حس خمودگی و کسالت در افراد، روند کاری را با افت شدیدی مواجه میکند. چیزی که در شرکتها و محیطهای کاری پویا از نظر هیچ مدیری خوشایند و قابل قبول نیست.
همین موضوعات است که بر اهمیت وجود صندلی اداری مناسب و استاندار میافزاید. صندلیهایی که شاید در نگاه اول در تمامی زمینههای کاری با هر کارکردی مناسب به نظر میرسد، اما باید در هماهنگی و کارایی کامل با نوع فرایند کار برای هر مصرف کننده تهیه شود.
چیدمان مبلمان و انتخاب صندلی اداری، مبحث تامل برانگیزی است که از سوی بسیاری از طراحان داخلی مورد توجه قرار گرفته است. گروه مکعب تیم جوان و خلاق تشکیل داده است. تمام سعی گروه مکعب بر این است تا همگام با طراحی فضای اداری، مبلمان اداری استاندار را هم در اختیار مدیران قرار دهد. صندلی اداری هم از جمله محصولاتی است که طبق اصول ارگونومیک تهیه و عرضه میشود.


با انواع صندلی اداری آشنا شوید!
یک فضای اداری با مبلمان، میز، صندلی اداری، تمام اشیا و لوازمی که درون آن چیدمان و دکوراسیون میشوند، تعریف مییابد. به همین دلیل از زمانی که دکوراسیون اداری پا در گستره و مسیر موفقیت کاری گذاشته است، انتخاب میز و صندلیهای اداری، بیش از هر وسیلهای دیگری منجر به استقرار در محیطهای اداری شدهاند.
اهمیت به کارگیری این صندلیها است که به مرور زمان، تولیدات صندلیهای اداری را با پیشرفت چشمگیری رو به رو ساخته است. به گونهای که امروزه شاهد تنوع بینظیر و گسترهای از صندلیها در مراکز و شرکتهای اداری هستیم. صندلیهای اداری که خرید آنها بر مبنای کار و فرآیندی که در طول روز صورت میگیرد، بهتر است انتخاب شوند.
درباره صندلی اداری بیشتر بدانید!
مزایا و کاربری در صندلیهای اداری است که انتخاب این نوع لوازم را جزئی از اصلیترین دغدغههای مدیران و خریداران مبدل ساخته است. زیرا دستیابی و رسیدن به تمامی اهداف از پیش تعیین شده برای مجموعه، آرزوی تمامی مدیران و صاحبین امتیاز شرکتها است. در همین راستا استفاده از مبلمان و صندلیهای ادرای در محوطه کاری، با خلق محیطی بدون استرس و آسودهنقشی اساسی دارد. این المانها ضمن بهبود در کارایی و عملکرد همه کارمندان، راه موفقیت و پیشرفت در مراحل کاری سخت را هموار میسازد.
راهنمای خرید صندلی اداری
تهیه یک لیست از نکات قابل توجه درهنگام خرید، قطعا مثمر ثمر و راهگشا خواهد بود. همچنین انتخاب و خرید مبلمان برای فضای اداری را برای شما به تجربهای خوشایند تبدیل میکند. اولویت بندی کردن موارد و نکاتی همچون، کیفیت محصول، طراحی اصولی و سازگار با ابعاد و اندازه بدن کاربران از مهمترین گزینههای این لیست میباشد. علاوه بر این برخورداری از قابلیت تنظیم پشتی به منظور ایجاد راحتی بیشتر، پایه ای مستحکم و چرخدار، دستههایی راحت و استاندارد، نشیمنگاهی نرم و… به عنوان راهنمای خرید صندلی اداری امری ضروری و مورد نیاز است.
بهترین برند صندلی اداری
تمامی مدیران با تجربه به تاثیر شگرف دکوراسیون و مبلمان اداری بر روی افزایش بازدهی کارمندان پی بردهاند. این موضوع بردهاند. با فراگیر شدن این دانش مراکز و شرکت های بسیاری در عرصه ساخت و تولید انواع مبلمان نظیر صندلی اداری، میز و… قدم نهادهاند. از بین این مراکز گستردهای که هر یک با نام و برند تجاری مخصوص به خود شناخته میشوند، بهتر است پس از بررسیهای دقیق بر کیفیت محصولات آنها، اقدام به خرید نمایید.
خرید صندلی اداری
علاوه بر انتخاب صندلی متناسب با روند کاری خود، ابعاد، متریالی ایده آل و در نهایت دقت در استاندارد و ارگونومیک بودن آن، بسیار ضروری است. توجه داشته باشید این قبیل لوازم را از مراکزی که نسبت به کیفیت و جنس آن اطمینان خاطر دارید تهیه نمایید.
تفاوت صندلی مدیریت با صندلی کارمندی
عمده تفاوت بین صندلی مدیریتی و صندلی کارمندی را میتوان در ساختار ظاهری آنها بیابید. چیزی که در ظاهر سبب تفاوت صندلی مدیریت و کارمندی شده، ارتفاع پشتی صندلی میباشد که در صندلیهای مدیریتی معمولا بلندتر از صندلیهای کارمندی است. همچنین جنس و رویه استفاده شده در ساختار این دو، از دیگر مواردی است که برای نمایش تمایز بین صندلی مدیریت و کارمندی، خودنمایی میکند.
استاندارد و ارگونومیک صندلیهای اداری
برای آشنایی با صندلیهای استاندارد و ارگونومیک، در اولین گام نیاز است تا مفهوم ارگونومیک را دریابید. ارگونومیک دانشی است که با هدف حفظ سلامت فیزیکی، در تولید لوازم و ابزار به اجرا در میآید. بدین منظور صندلی اداری را در صورتی میتوان استاندارد و ارگونومیک بدانیم که از ارتفاعی قابل تنظیم، تکیه گاهی مناسب با ساختار بدنی، عرض نشیمنگاهی مطلوب، تشکهایی راحت و… برخوردار باشد.
اجزای صندلی اداری
اجزایی نظیر پایه صندلی، مکانیزم، جک، چرخ، دسته و پد دسته صندلی، پشتیبانی کمری و پشت سری است که ساختار کلی یک صندلی اداری شکل میگیرد. اجزایی با کیفیت و مستحکم که میبایست با طراحی و ساخت دقیق، بهترین و استانداردترین صندلی اداری را برای تمامی مصرف کنندگان بوجود آورند.
ویژگیهای صندلی ارگونومیک
احساس راحتی و رضایتمندی، بیش از هرچیزی در انتخاب صندلی اداری باید مورد توجه قرار گیرد؛ ویژگیهایی که در یک صندلی ارگونومیک جای گرفتهاند. این نوع صندلیها با طراحی هدفمند و کاملا هوشمندانه، میتواند انتخاب مطلوب و ایده آلی، برای افرادی که ساعات طولانی پشت میز و بر روی صندلی، نیاز به تکیه گاهی راحت و استاندارد دارند.
پیامدهای ناشی از استفاده نادرست از صندلی اداری
گرچه طراحی اصولی و ساخت استاندارد صندلی اداری بسیار حائز اهمیت میباشد؛ اما با این همه، اگر کاربران به درستی از این صندلیهای ارگونومیک استفاده نکنند، آسیبهای جدی را بر جسم خود وارد مینمایند. گردن درد، کمر درد، احساس درد در سایر مفاصل بدن (زانو، آرنج و..) همگی میتواند از عوارض استفاده نادرست از صندلی اداری شناخته شوند.
معیارهای تاثیرگذار بر کیفیت صندلی اداری
توجه به فرم و آناتومی بدن انسان از نکات قابل توجهی است که مستلزم ساخت صندلی اداری با استاندارد و ارگونومیک میشود. از اصلیترین معیارهای تاثیرگذاری که هرگونه بی توجهی به آن، جدا از تاثیرات مخرب بر بازدهی کاری، عوارض جبران ناپذیری را بر روی جسم کارکنان میگذارد.